LAST DAY OF MAGIC

In de expo ‘Last Day of Magic’ gaat David Somers zijn kenmerkende stijl verder onderzoeken en uitvergroten. Het betreft dan ook een serie die altijd in evolutie is en waarvan hier de voorlopige hoogtepunten te zien zijn.

David Somers zoekt de chaos in het alledaagse leven en tracht met zijn camera terug orde te scheppen door deze strak in beeld te brengen. Het eindresultaat lijkt geënsceneerd maar dat is het nooit.
Mensen zijn amper te zien op zijn beelden of spelen slechts een bijrol.  Hun aanwezigheid ligt vooral in de zaken die ze creëren of net achterlaten: gebouwen, objecten, structuren.
Taferelen die zich letterlijk als figuurlijk afspelen aan de achterkant van de samenleving brengt hij op deze manier naar de voorgrond.
Met die aanpak wilt hij de vraag oproepen of hier dan net schoonheid of lelijkheid in schuilt.

De antwoorden liggen misschien in de blik op de wereld van iemand die zijn laatste dag beleefd, zijn ‘Last Day of Magic’, zoeken waar kan.

David Somers (Antwerpen, 1986) is een kunstenaar gevestigd in Antwerpen. Na een aantal selecties voor groepstentoonstellingen betreft dit de eerste solo- expo waar zijn werk te bewonderen zal zijn.

David Somers

0473208755

davidsomers@outlook.com

www.davidsomersphotography.com

MEER TENTOONSTELLINGEN